OMG IT'S THE DIRECTIONER-DAY TODAY

Är typ Directioner-day idag, åååååh så töntigt att jag bara vill spy på allt som har med One Direction-fandomen att göra. Därför sitter jag här i min ensamhet och skrattar åt det här skämtet och kunde inte låta bli att måla det där tecknet som ni ser på bilden på min handled. Alla fans ska tydligen göra det. Haha, hur töntigt?
Måste förresten skratta lite till - hahahahah. Biologiprovet gick förvånadsvärt bra! Pluggade ingenting igår, läste bara igenom sammanfattningarna slarvigt en gång. Och tror ni inte att jag kunde typ varenda fråga på provet? Så det känns faktiskt ganska bra, eller helt okej iallafall. Vet redan att jag inte kommer få MVG då jag inte skrev så formulellt och reflektivt som jag egentligen hade velat.
Nu ska jag sluta babbla på om skolan, för är det något jag tycker är förjävligt att läsa om på bloggar så är det om prov, läxor och skola. Så det kommer inte bli något mer sådant från min sida iallafall på ett tag.
Nu ska jag avnjuta den här fina onsdagskvällen (haha vahh?) genom att sätta på en rulle Breaking Dawn. Håll i er nu:....... har inte sett filmen ännu så det här blir första gången för mig. Hehe yepp!
/B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0