inte skyldig nån nåt

Bara för att jag hatar inlägg där man beskriver sin dag till fullo ska jag nu trotsa detta faktum genom att skriva om denna otroligt händelserika lördag (haha not).
Kan börja med att meddela er kära läsare att jag har glidit runt med Anna på stan hela förmiddagen. Galet vad jag älskar den bruden. Går liksom inte att inte ha kul med henne. Hittade förövrigt en hel mängd med kläder som jag verkligen, verkligen vill ha. Något som hindrar mig från att köpa allt är ju det där med pengar. Livet skulle varit så mycket enklare om man var rik. Alla säger ju att man inte kan köpa lycka, men jag tror seriöst inte på det där alltså. Haha. Tänk att kunna köpa vad som helst utan att bry sig om vad som står på prislappen. Det hade verkligen varit något. Mitt mål här i livet är att bli rik. Jag ska bli en känd marknadsförare och starta eget. Deal.
Men iallafall. När jag kom hem från staden drog jag en snabb middag med familjen, som därefter utvecklades till filmtittande. Så otroligt mysigt. Älskar min familj, går inte riktigt att beskriva hur jäkla sjuk den är. Haha. Finns så många intärna skämt i våran familj så hälften kunde varit nog.
Snacka precis med Anniieboiie nu, så ska strax springa över till henne och sociala mig lite. Ha en fet lördagskväll för det ska sannerligen jag! Ciao.

A real depression post...

Jag fattar inte vad som har hänt med mig på det sista. Allting, och nu menar jag allting har bara gått åt skogen...
Det ända jag har gjort hemma den senaste veckan är att deppat, och i skolan så har allting bara gått snett. Åh asså jag hatar när det är såhär. Det konstiga/läskiga/roliga är att jag inte fattar vad som är problemet, eller hur man ska säga. Har inprincip suttit hela dagen och funderat på vad som gör mig helt nere, och jag kommer fan inte på det!!

Sedan så känns det som att alla bara försvinner. För ett år sedan så hade jag massor av kompisar från basketen, nu har jag i och för sig slutat, men ändå. Nu har man liksom bara några få som man är riktigt tighta med. Det är ändå ganska skönt, att jag har några som jag kan berätta allting till, tack för att ni finns - ni vet vilka ni är.

Konstkonståkningåkning

Zappade över till Eurosport där konståknings VM visas och kan inte låta bli att bli otroligt förbannad och besviken på mig själv. Har nämligen börjat ångra mig något fruktansvärt nu på senaste tiden att jag slutade i konståkningen.
Nu i efterhand kan jag förstå vad min mamma menade med att jag skulle ha gått kvar i konståkningen, för det är nästan det enda jag har i tankarna nu för tiden. Varför satsade jag inte? Fatta hur grymt det hade varit. Eller att jag iallafall bytte till teamåkning istället. För det var faktiskt inte själva sporten jag var trött på. Det var min tränare och singelåkningen. Hatar att tänka så här i efterhand. Vad man skulle kunna ha förändrat i det förflutna, sånt som man verkligen ångrar, och dom besluten man inte tog fullt ut. Det är så lätt att vara efterklok. Helvete.
När jag brukar sitta och kolla på olika youtubeklipp på kvällarna på olika konståkningsprogram blir jag faktiskt otroligt nostalgisk. Som alltid. Men kan inte riktigt rå för sådant. Och jag vet inte hur jag ska formulera mig, men jag ångrar mig så mycket nu i efterhand, att jag bara gav upp sådär. Hade säkert haft det så jävla kul. Allt jäkla slit och press hade förmodligen lönat sig till slut, efter alla dessa år i ishallen, mitt föredetta andra hem.
Som sagt, det är så enkelt att vara efterklok.

TGIF

Är så lycklig just nu. Oscar (min kära broder) kom nämligen hem från Uppsala idag eftersom han pluggar där och han ska nu stanna hemma i en hel vecka. Vi snackade nästan oavbrutet i två timmar för att ta igen allt vi har missat när han kom in genom dörren. Det känns så konstigt när båda mina äldre syskon inte längre bor hemma, det blir liksom så tomt och tråkigt här. Har liksom inte riktigt någon att vända mig till när jag behöver prata skit osv. Men nu ska jag ta vara på denna veckan och umgås med min familj så mycket det bara går för det verkar som hela min familj kommer vara samlad nu innan påsk. Har nästan glömt av hur det känns att ha hela familjen här, hehe.

Nu ska jag strax sätta mig framför Wipeout och skratta åt alla fula människor som gör bort sig. Hade.


Ge mig ingen vit skit ge mig afrobeat

Känner mig riktigt duktig just nu. Rensade nämligen ut hela mitt rum på onödiga prylar osv och blev klar för en liten stund sedan. Det tog allt sin tid det där, men det vare värt fan! Fick liksom ett snyggt och städat rum på köpet ;)
Nu ska jag strax titta igenom morgondagens läxa och sedan bänka mig fast framför Tumblr med en stor kopp te. Kan inte bli bättre. Men först blir det en välförtjänad dusch.
TTYL

klubbland

Hahaha, har tänkt på en grej! Jag och Becca drar alltid till med en engelsk kommentar i varenda inlägg vi skriver. Så fult. På riktigt! Ska försöka sluta med det. Var bara det jag ville säga, satt nämligen och läste lite gamla inlägg at the moment. (Haha. Det där var sista gången. Lovar!)
Måste bara dela med mig av mina lycka förresten. KLARA GICK VIDARE TILL FINAL I TOP MODEL!! DÖR AV LYCKA. JORDENS BALLASTE, SNYGGASTE OCH HETASTE TJEJ! SKOJAR INTEHH! Så lycklig just nu. Det här förtjänar hon rejält!

Sun, sun, dear sun!

Jag säger bara åååhh, Solen är helt jävla underbar! Sitter här med my friends i solen. Och nu är det såpass varmt att man kan sitta ute UTAN EN TJOCKTRÖJA, Isn´t that fantastic? Sommaren är påväg! Bara några få veckor kvar i grundskolan (hörde att någon sa att det är cirka 40 dagar kvar) och sedan gäller det att tagga gymnasiet , pepp-pepp! 
Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer, min lektion börjar nämligen nu. Rebecca.


fuck it, I'm young

Ogillar tråkiga personer. Sådana som inte klarar av att bjuda på sig själv och som är långsinta all the time. Man lever i nuet(!!!) och är bara ung en gång. Det är när man är ung som man ska börja leve på riktigt. ORKAR-INTE.
Är på pms-humör nu känner jag. Därför är det nog bäst att sluta här innan jag börjar skriva en massa som jag lär ångra imorgon. Ville bara avreagera mig lite.
See yah bitchezz.
Och nu säger jag inte att man ska visa pattarna för att bevisa att man bjuder på sig själv. Tycker bara bilden är ball, thats all.

Om himlen finns är jag förlorad

Går inte att beskriva med ord hur jobbigt det är att vara mellanbarn ibland. Usch. Blir så frustrerad så nu ska jag gå och lägga mig, måsta få bort mina aggressionsdampfall. Adiås.

Three, two, one - go



Hola amigas/amigos! Sitter och bombar bilder på datan, det har säker blivit 50 stycken på 1 sekund, hahah. Sedan är det nog dags släpa mig till vardagsrummet och kolla på gladatorerna. Jag måste hålla med Bea, varför ska man festa varje helg? Men samtidigt så blir jag så sjukt uttråkad att vara hemma varje helg med familjen och kolla på alla dessa familjeprogram. När ska dagen komma då man kan dra ut på stan har det askul?? Åhh orkar inte. Önskar bara att det var sommar nu! Slippa alla dessa läxor, tider och all denna stress. Jag säger bara fyfan vad skönt!
HAHAHAHAH måste tillägga det fina ansiktet nere i hörnet, typ dog när jag såg det nyss. Hahahahah! 
Aja nu måste jag dra mig. See ya.

Två steg från Paradise

Hatar egentligen cambilder något fruktansvärt, men eftersom jag inte riktigt orkar med min systemkamera för tillfället så får jag tyvärr ge med mig. Men jag har faktiskt lovat mig att jag ska ta tag i fotandet nu när det börjar gå mot varmare tider (hahah fy vad fult uttryck btw) så ska helt enkelt ta mig ann och göra detta.

Har suttit och kollat på Sex & the city enda sedan jag kom hem, vad ska jag säga? Kind of a beroendeframkallande serie om man säger så.
Är förresten riktigt förbannad och trött, och ledsen och försvarslös. Jag har nämligen gått och blivit sjukt. Känns som om det inte alls var längsen som jag var sjuk sist. Fast är det någon som jag går och bär runt på så är det just otur, det kan jag faktiskt vara ärlig och erkänna. Hehe, alltid, alltid är det jag som ska ha sådan himla otur med allt, verkligen allt. Finns inget värre.
Nu kom visst mamma hem med Ben & Jerry's till mig. DÖÖÖÖÖÖR. Okej, det kan faktiskt vara helt okej att vara sjuk ibland. Nu blir det fredagsmys för hela slanten. Ska nog sätta på en rulle Desperate Housewives. Alltid jag och mina serier alltså. Men det är seriöst det bästa som finns nästan.

23/3 - tvåtusentolv




Sitter här och funderar på vad jag ska skriva om, har verkligen inga idéer just nu. Folk säger att man ska skriva och argumentera om saker och ting som kommer från hjärtat. Hahaha asså jag orkar inte, vad ska komma från hjärtat? Att jag gillar choklad, eller vad?!? Nej men seriöst...
Jag kan i alla fall berätta att jag sitter i en korridor och är halvt död, på grund av att någon idiot har släppt en stinkbomb i skolan - luktar spya och om jag känner lukten av spy så spyr jag själv! Sedan kan jag meddela att jag ska vara duktig och gå och träna direkt efter skolan, det är väl ändå ganska duktigt av mig, eller? 
But now is my lesson beginning, see you later alligator - bye!


(ursäkta den fula bilden)




jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Sitter i min säng och filosoferar samtidigt som jag lyssnar på guden själv, talar om Håkan såklart! Vem annars?
Hans musik får mig att må så jävla bra, utan krydd. Sjukt det där med att vara beroende av en artists musik så mycket att man tappar förståndet nästan. Åh, någon gång i mitt liv ska jag träffa Håkan och tala om för honom hur mycket han har påverkat mitt liv med sina texter, vill tacka honom otroligt mycket för allt. Finaste, finaste Håkan.
Det var egentligen inte ens meningen att jag skulle skriva om Håkan i det här inlägget. Ville bara meddela att jag sitter och lyssnar på musik för tillfället och ska strax ta mig i kragen och få gjort lite viktiga grejer. Nu vet ni, haha.
Angående bilden; yepp filosoferar var det ja.

Nere men uppe på fem

Att jag aldrig kan lära mig att gå och lägga mig i tid. Samma visa varje kväll. Börjar bli trött på det här, haha. Satt i och för sig med matten fram tills nu nästan men det är seriöst ingen ursäkt längre. Blir förbannad iallafall.

Följ mig på Instagram btw. Fetafinajävla effekter osv. Heter i vilket fall Neonskyltar där - ADDADDADDA.


a short post today ...

Sitter nu död framför TV... Har nämligen varit så hurtig och sprungit ute idag, bra jobbat där!
Fast mindre bra jobbat är min kondition, herre gud! Jag typ dog när jag sprang, haha. Vet inte om det kan bero på att jag nyss varit sjuk, men jag får skylla på det, eller hur?
Nää nu känner jag att det är dags att bara koppla av, Caio!

ThIs iS CrAzY!



Jag har bara lust att skrika allt vad jag har just nu!! Gissa vad? Gissa tre gånger...

 

Joooo, Jag ska till f***ing Grekland två veckor innan jag drar till Malta! Hur sjukt är inte det?!?! Mamma och pappa hade antagligen pratat om detta innan jag fick reda på det igår. Och idag är det beställt, AWESOME! åhh, kan knappt beskriva hur glad jag är. GALET! Tänk er att jag ska vara på Grekland i en vecka sedan hem och träna grymt mycket i en vecka och sedan sitta på ett plan mot Malta där man ska befinna sig i tre hela veckor. Nu kan jag bara säga att denna sommaren kommer bli heltsupermegaawesomegrym! YEEEAAAAAHH, haha förlåt mina ryck! Åhh hahah jag kan skriva dess ord hundratals miljarder gånger! 
Nu längtar man ännu mer, SUMMER 2012 HERE I COME!



Walk walk fashion baby

Dör så snyggt. Angelica Blick lyckas igen. Eller hon lyckas nästan alltid. Skulle gjort vad som helst för att få äga dessa skor hon bär upp så snyggt. Vill vara rik, det hade faktiskt varit något.
/B

TGIF

Thank God it's Friday!
Nu blir det fest, krök och att umgås med vännerna för min del!
Hahaha, skoja. Ska sitta hemma med en chipspåse och kolla The O.C
Men helt seriöst, sådana här kvällar kan också vara mer än nödvändiga. Fattar faktiskt inte riktigt grejen med att gå på fester varje jävla helg. Kan någon förklara detta oklara faktum för mig? Vad är grejen? Att sitta hemma och umgås med familjen kan också vara nyttigt ibland. Fast bara ibland, inte varje satans helg.
/B

OMG IT'S THE DIRECTIONER-DAY TODAY

Är typ Directioner-day idag, åååååh så töntigt att jag bara vill spy på allt som har med One Direction-fandomen att göra. Därför sitter jag här i min ensamhet och skrattar åt det här skämtet och kunde inte låta bli att måla det där tecknet som ni ser på bilden på min handled. Alla fans ska tydligen göra det. Haha, hur töntigt?
Måste förresten skratta lite till - hahahahah. Biologiprovet gick förvånadsvärt bra! Pluggade ingenting igår, läste bara igenom sammanfattningarna slarvigt en gång. Och tror ni inte att jag kunde typ varenda fråga på provet? Så det känns faktiskt ganska bra, eller helt okej iallafall. Vet redan att jag inte kommer få MVG då jag inte skrev så formulellt och reflektivt som jag egentligen hade velat.
Nu ska jag sluta babbla på om skolan, för är det något jag tycker är förjävligt att läsa om på bloggar så är det om prov, läxor och skola. Så det kommer inte bli något mer sådant från min sida iallafall på ett tag.
Nu ska jag avnjuta den här fina onsdagskvällen (haha vahh?) genom att sätta på en rulle Breaking Dawn. Håll i er nu:....... har inte sett filmen ännu så det här blir första gången för mig. Hehe yepp!
/B

Negative


Jag säger bara fuck this day! Åhh ni kan inte fatta hur sur jag är...

Har åkt på någon himla sjukdom. Jag ligger här hemma och har as hög feber och sitter bara och hostar hela tiden. PLUS att det var nationella prov idag - i biologi (som Bea har nämnt). Hur fan ska jag göra nu? Få IG i biologi eller vad? Som tur är, så har mamma ringt våran lärare och sagt att jag är sjuk, men ändå! Nu kan det hända att läraren helt plötsligt kommer på någon lektion och säger 'nu gör du si och så annars stryker jag helt att du har gjort detta "nationella" provet'. DBVAUHSFVSBÖOBF. Åhh är bara sjukt arg. Och inte nog med det, det är värsta toppen väder ute och så måste jag ligga i en soffa. Kul. Så jag kan bara vara negativ, negativ, negativ till allt just nu...

När jag ändå håller på och skriver så kan jag fråga hur det gick på erat nationella prov idag, gick det bra? dåligt? eller kanske helt OK?

 

Asså jag kan inte sluta att vara irriterad,  har liksom inte ens orkat att gå upp till kylskåpet för att hämta något att äta. Har nu varit utan mat i ca ARRTTOONN himla timmar! Ååhh. Fast en sak är jag positiv med, shoppingen från igår. Det blev ett par vita byxor, två t-shirts (en aprikos och en grå), halsband och solbrillor! Jag är dock inte den personen som brukar nära ett bar solbrillor, men passade på att köpa dem - ca 60 kr, billigt,billigt!

 

Kanske inte den bästa bilden från shoppingen igår, tog nämligen med datorn, orkar inte leta fram kameran.


Punching in a dream

Försöker plugga biologi eftersom vi har nationella imorgon, men det går allt annat än bra. Har ingen motivation alls. Vet att det inte kommer gå bra imorgon och då ser jag ingen anledning till att plugga. Vilket bra tänkande jag har va?
Vill ut och springa i vårsolen, eller nej. Vill ha sommar. Det hade inte varit fel alltså. Eller hur? Tänk att få glida runt på longboarden med ett par solbrillor i fejjan. Vill förresten att min sommar ska bli en festivalsommar. Fatta hur jävla fett det hade varit. Peace & Love och Way Out West hade varit något. Sen Malta förstås, men det känns inte riktigt värkligt ännu. Har liksom inte förstått att det där faktiskt ska bli av. Kan iallafall lova er att veckan innan vi beger oss av kommer bli riktigt galen. Kommer inte kunna sova och istället vara uppe i varv.
Allt det här tänkandet om sommaren får mig bara att må sämre, haha. Är så fruktansvärt skoltrött, och ändå har vi haft studiedag idag. Kan man inte få ha studiedag varje dag istället?
Kan btw meddela er att jag hittade världens ballaste shorts inne på Top Shop förut när jag strosade runt i stan. Kan kanske visa sen. Ni kommer iallafall dö av avundsjuka. Hehe ;)
Nu måste jag återgå till mitt icke-pluggande. Kommer säkert se ut sådär resten av kvällen. Kommer sitta där med biologiboken oöppnad i min väntan på att Top Model ska börja, om jag nu känner mig rätt så att säga. Let's see.
/B

Cruel town

Kom nyss hem från systeryster. Har börjat hänga med henne en hel del på det senaste. Men med tanke på att hon inte längre bor hemma måste vi ju ta igen våran missade tid tillsammans. Blir förmodligen att jag även sover över hos henne imorgon eftersom jag har studiedag på tisdag. Oppaah. Tjejkväll @ Emilia's place. Kan inte bli mer än rätt. Blir säkert att vi sticker in till stan också och lunchar, tittar i butiker och lite sådant. Alltså det går inte att beskriva hur sjukt mycket jag älskar min syster. Finns ingen bättre än henne.
Ska försöka läsa lite i min svenska-bok nu innan jag går och lägger mig. Vi ska ha läst ut den tills imorgon och jag har inte ens läst hälften. Hahaha, åååh orkar inte ens bry mig.
Godnatt. /B

euphoria forever, ´til the end of the time

Åhh, ni kan bara inte fatta hur sjukt trött jag är! Hade nämligen gäster igår, riktigt trevligt. Vi åt mat, massa godis, spelade spel och kollade på melodifestivalen. Spelen vi spelade var "med andra ord" och "Med vilda gester", det är två  otroligt roliga spel som jag kan rekommendera om ni vill skratta! Det var dock lite surt igår att alla TV apparater i huset stängdes av när juryn från olika läder ropade upp alla poäng och när man fick se årets vinnare. Istället fick lyssna på det gamla hederliga sättet, att alla sitter i en ring runt en slags radio på en mobil och var tvungna att vara helt tysta för att man skulle höra. När vi hörde ropade upp att Loreen vann, så blev jag riktigt glad! Tycker att hon var en värdig vinnare och jag tycker att låten är riktigt bra! Sedan vill jag tillägga att jag verkligen ÄLSKAR hennes hår! Jag avgudar det!!


Jag har i alla fall varit och tränat idag, gott gott! Känner mig faktiskt riktigt stolt att jag tog mig till gymmet klockan 07.20 på en söndagsmorgon helt själv! Var tvungen att skryta lite, haha. Men nu är det dags att sätta lite fart och fixa i ordning sig.



uppsnärjd i det blå

Har fixat lite med blogg-designen nu när jag hade lite tid över på morgonkvisten. Den är inte riktigt klar ännu men jag får jobba mer på den då det finns mer tid inräknat.
Och för er som använder Google Chrome, jag tror youtube-länkarna jag länkade i förra inlägget är helt fucked up för er, iallafall för er som använder mac. Så det är egentligen inte meningen att det ska se ut sådär. Bara så ni vet.
Nu ska jag i vilket fall börja fixa mig och där efter se vart dagen leder mig, hehe. Hade.
/B

Luminary ones

Satan vad jag har uppdaterat smidigt på det senaste! Kom förresten på en grej när jag satt och tänkte på bloggen förut att jag har helt glömt bort att jag skulle göra ett inlägg varje vecka om något som inspirerar mig. Så jag vet faktiskt inte ifall jag kommer kunna hålla det löftet, men däremot kan jag publicera något lite då och då. Därför tänkte jag tipsa om Sveriges, kanske till och med världens bästa kvinnliga DJ's - inga mindre än Rebecca & Fiona! Det är på riktigt -galet- hur framgångsrika dom har blivit under det senaste året. Jag har nästan varit med dem från starten då de var urfattiga och var förband för massa olika artister osv. Och se på dem nu. Kända över hela världen typ. Seriöst, jag vill vara dom. Vill också göra något med mitt liv, vill bli känd och framgångsrik. Haha. Men fatta hur riktigt fett det hade varit.
Men yepp, Rebecca & Fiona var namnen. Inte nog med att dom är jävligt grymma DJ's, dom klär sig även som gudar - utan krydd nu. Skulle kunna göra vad som helst för att få äga större delar av deras garderober. ÅHHH.
/B

Fuck this

Jag ska sluta att ta åt mig för vad folk tycker och tänker, och helt enkelt köra på min grej. För vem fan orkar bry sig vad andra säger?
Så när pengarna börjar trilla in på kortet ska jag köpa färg och färga mina toppar (alltså dip dye/ombre). Can't be more excited.
/B

So not fetch

Picture from yesterday at the EA.
Hållit på och städat hela långa förmidagen och är inte ens i närheten av klar. Har så jävla mycket skit som jag har samlat på mig genom åren. Speciellt alla kläder. Har så otroligt mycket kläder och det värsta av allt är att jag inte ens använder en tredjedel av allt. Tragiskt. Kanske borde dra igång en bloppis här eller något. Nä, skämt åsido (hatar det uttrycker förresten).
Ikväll är det Melodifestivalen. ÄR SÅ JÄVLA HYPADDDDDDDDDDD!!!!111 Nej men alltså jag har faktiskt följt det jäkligt tappert det här året vilket kanske är lite pensionärs-varning över det hela. Men det har faktiskt varit riktigt bra artister med det här året. Hhahahah orkar inte. Här sitter jag och skriver på om Mello. So not fetch.
Nu ska jag återgå till att städa mitt rum som aldrig lär bli klart.
/B

Victoria's Secret

Vi satt och snackade lite om Victoria's Secret Fashion Show idag på rasten, och jag fick ur mig att jag blir otroligt jäkla peppad när jag ser deras shower. Och det stämmer faktiskt verkligen. Skulle kunna döda för att få deras kroppar. Eller, alltså jag har ju längden osv(haha fan vad drygt det lät), det är mer deras fettförbränning och muskler jag vill åt om man säger så. Sen skulle det verkligen vara en dröm för mig att få vara i deras  sits. Att få vara modell och kunna få gå på världens kändaste catwalk. Som de säger i videon, det är varje tjejs dröm. Det värsta av allt är att jag har längen som sagt, och jag känner flera som håller på och tjatar på mig om att jag borde söka in till olika agenturer. Men jag känner själv att jag inte har det där speciella utseendet - modellutseendet. Jag har liksom inget som utmärker mig för att bli modell. Sen är det där med alla dessa strikta midjemått, bystmått osv. Lycka till med att ha de måtten. Men det är just därför jag blir peppad genom att kolla på showen. Inte för att det skulle betyda allt att få bli modell, utan för att jag vill bli nöjd och få den kropp jag verkligen vill ha.
Gal1 vad jag babblar på, och nu kommer säkert folk tycka att jag är dum i huvudet. Men jag kände bara för att skriva det här nu när jag ändå satt och kollade på showen. Hehe.
Och nu ska fan inte folk tro att jag går runt och tror mig för att jag skrev det här om att vara modell inte skulle vara så fel och att jag har längden osv. Jag kommer ändå aldrig bli modell. Så tro inte att jag går runt och tänker för mig själv "jävlar vad snygg jag är, jag kommer verkligen bli modell i framtiden" och så vidare. För det stämmer inte. Jag har som sagt inte det där speciella som agenturer letar efter och allt det där är bara ett önsketänkande från min sida.
Åh, nu har jag bara lust att radera det här inlägget för allt blev bara så jävla fel. Men jag låter det vara kvar för jag vill ändå bli peppad. Jag ska inte ge upp att försöka få min drömkropp och vara nöjd över mig själv. Det var egentligen det jag ville få fram med det här inlägget.
Nej, jag orkar inte försvara mig mer. Det får vara så här nu. Hejdå. Palla.
/B

Ett fel närmare rätt.

Vet inte riktigt vad det är med mig och att vända på dygnet. En period var jag faktiskt riktigt duktigt och la mig inte senare än 22.00 för att vara exakt. Men nu.. nu blir det betydligt senare. Tror det har något och göra med att jag har blivit allt mer stressad på det senaste, eller det går i perioder. Men just den här veckan har varit en riktigt stress-vecka för mig, har inte mått bra över huvudtaget. Gjorde till och med ett deppinlägg här i bloggen, vet inte ifall någon hann och läsa det. Jag raderade det nämligen efter en kvart. Det kändes inte rätt att skriva ut sådant här i bloggen. Jaja. Vet inte riktigt vad jag ville komma med det här inlägget. Ska iallafall försöka att sova nu, ska först bara kolla igenom fejjan en sista gång. Har förresten skaffat tidslinjen nu! Haha, störtkul att läsa igenom gamla statusar från 2009 då jag använde smileysar i exakt varenda mening. Tider det.
Blog u later ;P / B

wonderful

Åhh! Asså jag dör!! Han är helt otrolig på att sjunga och han är en störtskön kille. Jag bara älskar honom!!

Gooood morgon!!!!

 

tjenare, tjenare!

Sitter just nu och äter frukost - havregrynsgröt med äpplemos :)

Det är ju ett tag sedan jag bloggade sist, så det kände att det var dags att komma igång igen. Det som har hindrat mig från att blogga är den himla skolan! Vi har haft en hel del den senaste veckan (enligt mig, kanske på grund av att jag är en sådan pluggis?!) och idag så gäller det att tagga biologiprov... Asså det är helt sjukt att jag inte kan vissa grundfrågor man klarar dock av dom andra lite svårare, hur f*n kan det vara så??

Inte nog med att det ska vara biologiprov idag, DE SNÖAR IGEN!!!! Ahhh, jag kan knappt beskriva hur arg jag är på denna skit snö, jag som trodde att våren var på väg :( Ahh, blir bara så himla sur. Denna dagen starta ju inte bra precis...

 

Men nu måste jag dra mig, börjar om typ 30 minuter. Puss hej!


(Fin bild, eller hur??) haha



Para-para-paradise

Har börjat lyssna allt mer och mer på Coldplay. Deras nya album är så-jävla-bra. De kommer ju till Stockholm i augusti och jag vill så gärna gå, men det är bara det att jag har börjat gymnasiet precis då. Tror till och med det är på en torsdag, den 30:e. Åh, fatta hur grymt det hade varit. Det hade varit en dröm. Men antar att det lär fortsätta att bara vara en dröm.

Det här är min tid, det här är mitt liv

Kom precis hem från Frölunda Torg och ska nu avnjuta min sallad som jag köpte med mig hem från Adam's Cafe.
Vet inte om det bara är jag men jag shoppar så otroligt mycket bättre när jag går runt ensam i butiker. Hittar mycket mer då och kan gå runt och kolla i min egna takt.
Hittade iallafall två stycken toppar som jag kan lägga upp här på bloggen lite senare.

Gårdagen var förresten.... spännande. Haha.


Smoothie

Aaah, vill gråta. Gjorde precis världens godaste smoothie! Allt du behöver är 1 banan, frysta hallon & blåbär, filmjölk och en halv matsked socker. Egentligen behövs det inget socker eftersom bananen redan är så söt, det är mer en smaksak. Ett annat alternativ är att du tar vaniljyoghurt istället för filmjölk. Det är bara att välja & vraka. Den blir otroligt god i vilket fall.

Running up that hill

Kan säga såhär, bilden stämmer verkligen inte in på mig och mitt humör just nu, det är bara det att jag tycker bildlösa inlägg är otroligt tråkiga. Thats why.
Är på sjukt dåligt humör. Skulle egentligen till gymmet för någon timma sen men det blev inte av, och orkar verkligen inte berätta varför, för jag är så förbannad. Kan dock meddela att jag hatar min  cykel. Och jag är sur på allt och alla. oqmdoenmiofj0+39jfmnwopq+0o3320ofjk. Kom inte nära mig nu för tillfället, för eran egna skull, haha.
Som Becca skrev igår, ska vi in till stan ikväll och äta på restaurang och kolla i butiker. Ska bli ytterst trevligt. Vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig ännu, så jag ska nog slänga ihop en outfit lite senare. Kanske kan visa er sen, om ni vill så att säga.
Och påtal om bilden där uppe. Har inte jag fått väldigt långt hår? Klippte ju page för ett år sedan och nu har det växt mer än en decimeter. Sjukt! Har bara ricinoljan att tacka. Ett tips till er som vill har längre hår på kortare tid. Finns att köpa på apoteket och här.

RuBrIk?!




Är de inte underbara? - One Direction!
Haha, asså de är helt sjuka! Om jag mår piss en dag så får de mig att skratta, eller om jag är glad så gör de mig helt galen. Alla killar är verkligen otroliga. Killen med roligaste humorn är så klart Louis, men den som har dom vackraste ögonen är helt klart Zayn (jag smälter när jag ser honom). Och själv klart är dom andra killarna, Harry, Liam och Naill också fantastika. Och alla sjunger gryyyyymt bra! Jag har typ blivit ett fan (men jag är dock inte överdriven, om ni förstår hahah). Deras bästa låtar är "Gotta be you" och "One thing".
Skulle jätte gärna vilja lägga upp en video på dem just nu, men tyvärr vet jag inte riktigt hur man gör och så har jag inte Bea nära mig just nu, så det får bli en vanlig bild. Men finns det någon annan som vet hur man lägger upp videos i bloggen?
Nu är det i alla fall dags för middag alldeles strax, Oxfilé och potatis! Mummmaa! Sedan blir det väl att mysa med familjen i soffan och kolla på "The voice Sverige" - Har ni fått någon favorit?
Juste! Jag får ju inte glömma att berätta om vad som händer imorgon. Då det blir stan med de underbaraste: Bea, Issa och Sanna (om hon kan). Vi ska först kolla om kring i olika butiker och troligen shoppa lite, Sedan blir det en mysig stund på någon restaurang. Jag berättar mer om det imorgon,troligt vis blir det när jag kommit hem.
Men nu måste jag dra mig till köksbordet och äta, så ni får ha en grymt kväll. Puss!

RSS 2.0