Closer to the edge

Så mäktigt! Blir sur, arg, förbannad, emotionell och förvirrad över att jag inte har lyckats se detta band live ännu inom loppet av dessa två år som gått när jag har avgudat dem som mest. Är inte det riktigt förbluffande? Helt fenomenalt om ni frågar mig faktiskt. Någon gång i mitt förbluffande liv ska jag se och höra Jared och co. med mina egna ögon och öron. Deal.

Nothing left to lose

En gammal outfirre!
Hej älskade bloggläsare.
Vill bara meddela er att jag är i ett stress och frustrations-moment för tillfället. Har haft fullt upp hela dagen vilket har resulterat till no plugg och jag har två redovisningar imorgon. Det roligaste av allt är att jag bara skrattar bort det och ursäktar mig med att det får gå som det går istället för att verkligen ta tag i det och verkligen traggla in de två olika manusen. Hatar mitt sätt att tänka och prioritera, så opraktiskt. Hela jag är faktiskt opraktisk nu när jag tänker efter. Är inte bra på något. Hahaha.
Älskar mitt liv.
Är. Så. Trött.
Det är inte ens meningen att det här inlägget ska vara sammanhängande. Ursäkta mitt språk och min grammatik, så här går det när man sitter uppe om nätterna och filosofera om vad som är godast - pepsi eller cola. Hahahaha. Dör.
Kan iallafall glädjas åt att jag börjar tolv imorgon och att katten är på samma iq-nivå som mig.

Nytt inköp!



Jag blir galen! För det första så har bloggens uppdatering varit helt fruktansvärd, detta är inte okej! För det andra så har jag sovit bort hela denna dagen och gårdagen. När jag väl är varit vaken så pluggar jag. Detta leder till att jag missar det helt underbara vädret!! Surt, surt, surt...

 

Annars har det varit en ganska slapp helg med lite småplugg, vänner och familj. På tal om familj så vill jag gratta mamma på morsdag! :) Sedan vill jag samtidigt säga tack till pappa som gjorde att den fina tröja fick bli min idag!

 

Åååh, haha. När jag tänker efter så är alla mina inlägg helt onödiga. Jag skriver i princip samma sak varje gång och kommer aldrig med något nytt och fräscht! Nu får jag fan skärpa mig lite. Och Bea, bloggen dör snart, vi måste hålla den vid liv. Men jag får lova mig själv att blogga mer när sommarlovet kommer igång! Sedan är det snart Malta, då kommer det säkert att krylla med massa inlägg!




Party people

Dagarna springer förbi känns det som, snart sommarlov, och värmen börjar verkligen komma nu. Så sjukt underbart. Det här lovet är faktiskt riktigt efterlängtat och jag kan knappt bärga mig till allt som komma skall. Kommer blir bäst helt enkelt.
En och en halv vecka med plugg, där efter är via fria i elva veckor. Låter inte det lockande eller?
Ska strax sticka ut och springa, jag och min positiva energi med bästa spotify-listan i öronen. Kan inte blir bättre, på riktigt.


Weather, hair and training



Fy vad härligt väder det har varit idag! Helt underbart. Jag kolla på temperaturemätaren eller vad det heter och det stod att det var 28 grader. Vad hände med Sverige? Det ska vara runt 20 grader hela veckan, TAGGA!

På tal om varmt väder. SNART ÅKER VI TILL MALTA! Bara sju veckor kvar, glad chey framför dataskrämen just nu!

 

Från väder till hår! Ska till frissan på onsdag och lägga i lite sommar slingor i mitt hår och även klippa det (hoppas på att jag kan bevara längden så mycket som möjligt!). Funderar faktiskt på att slinga håret som på bilden till höger. Tycker färgen är as snygg. Fast problemet är att man aldrig kan få det i just den färgen. Men jag får satsa! Det är alltid kul att prova på något nytt, eller hur?

 

Men nu är det dags att ta en spring runda i det skumma vädret (orkar inte cykla ända till gymmet). Regnade nyss som bara den, även om det är 21 grader, craääzy!



awooga


Mongo-katt.

Den här långhelgen har varit riktigt välförtjänad. Har umgåtts med vänner, katt och familj varje dag och satan vad livet har varit underbart. Nej, de här extra lediga dagarna behövde jag verkligen för att få mig gla' & nöjd. Något som jag kan irritera mig lite på bara är att jag har blivit fruktansvärt slapp när det gäller min träning. Får seriöst ångest, hade lovat mig själv att jag skulle få min drömkropp nu till sommaren men det är fan en bra bit tills jag har nått det målet. Haha, ångeeeeest på hög nivå. På toppen av det så fick jag reda på tidigare idag att sushi inte alls är nyttigt!!!!! Fan. Men det är en annan femma!
Nu ska jag gosa med Melvis och sätta på en rulle 90210.

Namnsda!


Ändå ganska trevlig dag idag!

Det började med att jag gick till gymmet med käraste moster. Jag gick på crosstrainen i en timma och sedan lite styrka på det, härligt!

 

Sedan var det dags att åka hem för att tagga lite plugg. Efter en timmas plugg så kommer pappa hem med blommor och chokladhjärtan. Min fösta mening till honom var "vad är detta? Varför får jag blommor och choklad?". Och vipps så var det min namnsdag, bra koll jag har haha!

 

Så nu sitter jag här framför TV och väntar på att hockymatchen med Sverige ska börja så att jag sedan kan börja att proppa i mig all choklad :D Haha, fy vilken tjockis jag är. Men choklad är enligt mig bland det bästa som finns!!

(Fin bild på min ansikte! Eller inte. Har inte gjort fixat mig något idag och ser inte särskilt pigg ut heller, så blommorna och chokladen fick täcka mitt face idag)



Melvin

Går det att vara kär i en katt? Vi fick tillökning i familjen i lördags och jag är allt annat än olycklig.

 


999

Lyssnar på Kent's nya album på spottan. Kan inte beskriva med ord hur grymt detta band faktiskt är. Fast spyr bara av tanken att jag kommer missa deras sommarkonsert som äger rum här i Gbg när jag är på Malta. Jajajajaja. Taggar Malta i vilket fall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
För övrigt tycker jag att blogga är fruktansvärt mainstream nu för tiden, där av ingen bloggning från min sida. Lovar att jag kommer tillbaka snart igen med ny energi och nya idéer för det går i perioder det här med bloggningen. Ibland känner jag att jag verkligen vill skriva av mig & leverera fullt ut och ibland känner jag såhär som jag känner precis just nu, att bloggen är en pina. Sen tycker jag även layouten är fruktansvärd. Tror nästan att det också har något med saken att göra. Den måste fixas helt enkelt.
Imorgon ska jag hämta Lillebror. DÖR av lycka. Shit vilken djur-nörd jag är, inte direkt något jag visar om man säger så.

Lazy me!



Vad händer jaaoo?

För mig händer det inte så jätte mycket. Har nyss pluggat klart för dagen och nu sitter jag med ena luren i örat och lyssnar på "Niggas in Paris", riktigt grym låt. Medan jag samtidigt kollar på hockey VM, Sverige mot Tyskland. Spännande, spännande!

 

Idag har det som sagt varit idrottsdag i skolan som Bea nämnde i förra inlägget. Det var hemskt! Jag frös så att mina läppar blev blå. Det var till och med en som frågade om jag hade ätit blåbär... INTE så jätte kul...

 

Men en sak som dock är bra är att jag har köpt en as sött/snyggt linne från Cubus. Som vanligt så blev det en bild med macen igen, lazy me, hehe! Linnet är stickat i ett blommigt mönster och linnet är i en jätte orange färg - typ chock orange (på bilden ser den dock rosa ut, men det är as nice i verkligheten!). Det som är ett extra plus med linnet är att man ser brun ut i den! :)






Friidrottsdag

Är så trött att jag nästan kollar i kors, på riktigt. Idag är det friidrottsdag och jag kan inte bli mer otaggad. Wohooo!

Bad update!



Känner att det är dags att göra ett inlägg igen, det var ju ett tag sedan. Hehe.

 

Igår så var jag med Bea, Isabell, Amanda och Carmen och käka middag, gott gott! Det blev att vi stekte typ 500 korvar, okej jag ska inte överdriva. Men det kändes inte så som så många. Haha!

 

Sedan när alla gick hem så fick jag och käraste Bea värsta ryck och spel in massa helt sjuka videos. Asså jag typ dör av skratt när jag bara tänker på dem! När vi spela in dem igår så kom jag och bea på att vi kan göra massa galna videos på Malta varje kväll!

 

Nu kommer om det som jag egentligen skulle berätta om... Jag drömde VÄRLDENS bästa dröm om att vi var på Malta, de var hel galen! Orkar dock inte skriva ner vad som händ. Men åååh, asså ni fattar inte hur spänd jag är! Vi åker ju fan snart!!



RSS 2.0