Adriana Lima


Nog en av de snyggaste kvinnorna som vandrar på denna jord.
Skulle egentligen stuckit och tränat idag men istället blev det att jag la mig i sängen med datorn på magen och satte på ett BB-avsnitt. Den här säsongen är helt spårad. Jag som inte trodde att något kunde slå förra årets säsong, men se så fel jag hade.
Har ni någon favorit än så länge? Från början var min Marcel, men efter att han kallade hon där Hanna för man, försvann respekten totalt. Men jag gillar faktiskt Amandus. Sjukt go kille verkar det som.
Trodde förresten aldrig det skulle gå så långt att jag gör ett helt eget inlägg om Big Brother. Aja, det är otroligt underhållande.
Nu ska jag iallafall käka innan det blir att bocka av lite av dagens plugg. Det där med att sticka till gymmet får vänta tills imorgon.

BODYPUMP

i
Ooh! Kom nyss hem från mitt första BODYPUMP pass, eller rättare sagt jag och Bea. BODYPUMPEN var faktiskt ganska kul, fast dock så blev jag lite besviken på att det inte känns så mycket efteråt! Fast vad vet jag, träningsverken kanske kommer imorgon.
Jag kan berätta att jag nyss la lite ricinolja i mitt hår, har nämligen hört att det ska växa snabbare då. Fast jag har inte märkt ett så jätte stort resultat även om jag har hållt på med det i ca en månad. Är det någon annan som har provat det, har det funkat för er?
Men jag får verkligen att det kommer ge liiite reslutat i slutänden.
Nu är det dags för att öka några spanska glosor, sedan blir den duschen och tillsist så blir den en vandrig till sängen. Vi hörs imon seeeyaa, puss hej

mr. brightside

Kom på en grej som jag, Bea, hade tänkt att köra på en gång i veckan. Ett inspirations-inlägg! Där jag kommer lägga ut bland annat inspirerande bilder och text. Vad sägs om det? Så håll ögonen öppna för den kommande veckan då det lär dyka upp något liknande inlägg med massor av feta, inspirerande bilder!

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Min bild, tagen 16 september 2011.
Saknar det här något otroligt. Att få vara på konsert med människan som betyder allt för en, eller mer än allt till och med, så mycket mer. Det är så satans svårt att beskriva för någon som inte vet hur det är och hur det känns att vara förälskad i någons musik som beskriver hela sin livsgång och som sätter toner på ens tankar. Men kan säga såhär: det är den bästa känslan i hela världen.
Saknar hur som helst Håkan, finaste, Hellström så jävla mycket. Det var det jag ville komma fram till.
Later /////// Bea

Detta bådar inte gott

Det här med att få ett hälsosammare liv funkar inte så bra för mig alltså. När jag kom hem för en liten stund sedan överaskades jag med kanelbullar som låg så fint och väntade på mig när jag kom upp i köket. Så nu sitter jag här och smäller i mig en stor kanelbulle alldeles ensam. Jaja, senare ikväll blir det Bodypump som sagt, och då ska det förbrännas kalorier minsann!
Måste även ta min tumme ur och börja starta igång med allt plugg. Egentligen har vi inte så mycket läxor den här veckan men på grund av att jag sköt upp allting förra veckan får jag skylla mig själv helt enkelt och ta tag i allt nu som inte har hunnits med. Det gäller att planera och prioritera, vilket inte är min starkaste sida.

@ skolan

Sitter nu i skrivande stund och väntar på att våran spanska lärare ska komma.
Är lite besviken på dagens väder, skulle varit sol och typ åtta grader idag. Men det ska dock vara fint väder imorgon med sol och upp till tio grader, tagga! Så imorgon kan ni vänta er några bilder på mig och käraste Bea. Vad ska man ha på sig då? Haha, kanske thights, en ny tröja från Rebel, och ett enkelt svart linne?
Tror att det blir något i den stilen.
Senare idag så ska vi prova på BODYPUMP för första gången, spännande spännande! Har aldrig provat på något sånt innan förutom BODYCOMPAT som faktist är riktigt kul. BODYCOMPAT är en slags självförsvars träning där man tränar i grupper med hög musik och håller på med massa olika sparkar och boxnings övningar. Både Bea och jag försöker att gå på BODYCOMPAT ungefär en gång i veckan och även vanligt gym såklart.
Vårat mål är nämligen att vara "fit for fight" inför malta i sommar! 
Men nu börjar vi, bloggar senare idag om hur det gick på BODYPUMPEN. Puss hej

By Sofi Fahrman

Ligger just nu i skrivande stund i min säng och läser. Elsas Mode för att vara exakt. Skämms lite över att jag inte har tagit tag i att läsa dessa böcker ännu. Men nu är jag igång och är faktiskt uppslukad av bokfan. Haha. Och på tal om Sofi, blir förmodligen att titta på det senaste avsnittet av Stylisterna sen lite senare innan jag går och lägger mig. Kom även på nu att jag måste bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, gör allt för att få sova tio minuter extra! Hehe. Så det lär förmodligen inte komma upp något mer inlägg idag från min sida eftersom jag har en del att stå i ikväll. Vet dock inte hur det ligger till för Becca, men ni kan ju hålla tummarna för att det blir ett inlägg till från henne idag. Men mig får ni höra mer av imorgon! Puss hej.

Edit: Alla som vill får mer än gärna lägga till mig på Instagram! Heter neonskyltar där.

 


Uncommon valor (A vietnam story)

Hej hej, hemskt mycket hej! - Bea här.
Som ni kanske har förståt så ska jag och Becca börja blogga här innan, under och efter Malta-resan. Har knappt förstått detta underbara faktum ännu, att det faktiskt kommer bli av! Hur galet är inte det egentligen? Ensam på Malta i tre veckor med sin bästis. För bra för att vara sant helt enkelt.
Kanske ska dra en snabb presentation om mig själv jag också dårå!
Jag heter Bea som sagt och är född 17 februari 1996 här i Göteborg, alltså är jag 16 år. Foto, redigering och kläder är något som tar upp en hel del utav min fritid, speciellt det där med kläder kan jag lova er. Annars så är det gymmet, vännerna och plugget som gäller för min del, och det är väl ungefär så det ser ut för de flesta tonåringarna i min ålder kan jag tänka mig. Och det där med killar förstås, haha! Fatta hur sjukt det kommer vara på Malta! Fullt med massa snygga extranjeros. ;)
Eftersom bl.a foto och redigering intresserar mig otroligt mycket kommer det förmodligen bli Estetik och Media som kommer bli min framtida gymnasielinje de tre kommande åren när jag börjar gymnasiet. Om det är något jag vill jobba med i framtiden årterstår att se. Kör mer på vad jag älskar och vill precis just nu. Alltså har jag inga vidare framtidsplaner vad det geller jobb och så vidare. Men sånt där löser sig alltid i slutändan. Bara man är lycklig.
Något annat jag verkligen inte kan klara mig utan är musik. Utan det = meningslöst liv. Och ja, påtal om musik så kan jag passa på att slänga upp en låt som får mig att gå upp i extas. Blir hypertaggad. Opppaaaa!
Och jag ska även försöka fixa det här med layouten. Inte snyggt för fem öre som det ser ut nu. Men det ska det bli ändring på inom kort. Lovar!
Kan även bjussa på en otroligt snygg/fin/het/sexig bild på mig. Hehe. Tagen typ för någon enstaka dag sedan bara. Jävligt sliten och trött chey efter en lång skoldag.




Ny blogg!

Tjenare alla bloggläsare!

Vi (Jag, Rebecca, och Bea) har tänkt att skapa en blogg som vi ska blogga på så mycket vi kan och hinner. Bloggen är speciellt riktad till sommaren 2012 när vi åker till MALTA!!! Det är helt jävla sjukt att vi ska åka!

Hoppas ni kommer att gilla bloggen, och vi ska göra så gott vi kan för att hålla den vid liv! Här kommer en liten presentation om mig, Rebecca och så lägger Bea upp en presentation om sig själv lite senare ;)

Yes! Jag är en tjej på 15 år (som för övrigt fyller 16 på Malta! Oppa!!!) som gillar allt möjligt och bor i "lilla London". Jag är en aktiv tjej som som är en riktig svag för killar, haha! På min fritid så brukar jag för det mesta plugga, gymma och vara med kompisar. jaa, vad mer kan man berätta om sig själv? Mitt framtida yrke är förhoppningsvis polis. Eftersom att jag har valt att bli polis så har jag sökt till beteendevetenskap som inriktning i gymnasiet.
Det var det mesta jag kunde komma på, puss hej!


RSS 2.0