VALBORG

Hej hej, hemskt mycket hej!
Fin valborg med fint folk. Kvällen har bestått av restaurang-häng och cortege-tittande. Haha, så jävla kuuuul. Lätt det bästa på hela året typ. Vissa vagnar är ju så otroligt klockrena så man kan inte göra annat än att brista ut i garv.
Hoppas ni också har haft en välförtjänt valborg, eller jag tror knapt kvällen/natten ens har börjat för vissa.
Det återstår att se imorgon på fejjjan.
PÖSS

Woop Woop



Sitter och chillar för mig själv framför datan. Det är nämligen snart dags att dra iväg till som friends för att käka lite middag och snacka om livet, härligt, härligt! 

Haha kom och tänka på en sak. När man säger hejdå så säger man ibland "vi hörs" eller säger man "vi höres", aja i vilket fall är det väldigt fult, eller? Haha. Men nu måste jag fixa det sista innan jag åker. Woop Woop!

New clothes



Lite nya vårkläder!

Två mjukis-shorts –> Orangea och turkosa.

Ljusa jeans-shorts.

Långa jeans –> Ett par vita och ett par turkosa.

Ett rosa linne och en ljusgrön munkjacka (Färgen på munkjackan är inte alls den samma som på bilden, mycket finare i verkligheten!).

Sedan så köpte jag även en bikini, men köpte dock i fel storlek. Så jag ska nog gå och byta den någon gång nu i veckan. Sedan så köpte jag också en jätte söt BH och även en ny mascara.

 

Kan meddela att allt detta är från Cubus, det var nämligen 30 % på ALLT i hela affären!! Men det kanske är lite sent att säga det nu. Rean varade nämligen bara tills idag hehe.

(Det blev inte så jätte bra bilder. Orkade nämligen inte leta fram kameran, så jag fick nöja mig med webcam bilder)



highway man


Bild från 4 juni 2011 kl 04.37 i kön till Håkan. Saknar den känslan då man vet att det faktiskt bara är några ynka timmar kvar tills man faktiskt ska få sen personen man har suttit och väntat på i ett halvår. Att man faktiskt ska få känna känslan som är den bästa känslan i hela världen. Jag vill ha en konsert att se fram emot, eller en festival, eller vad som helst som kan gemföras med en konsert. För det mina vänner, är så otroligt att det inte går att beskrivas i denna lilla blogg!

Ola amigås!
Idag har det vart fullt ös medvetslös typ. Stack ut och sprang tre varv runt tippen imorse, därefter blev det en brakarfrulle på altanen. Chilllll. Och nu är jag hemma efter en roadtrip runt hela Göteborg, och dagen är inte ens slut än!
Måste föresten visa er mina nya solglasögon som jag kapade idag för en femtiolapp. Inte dåligt alls faktiskt. Är lite John Lennon-stuk över det hela typ. Fast i en större modell. Kan inte bli mer än rätt nu när solen har börjat krypa fram här över Göteborg.
På tal om vädret. Varför är det alltid så att man nämner vädret när man har en blogg? Har inte läst en enda blogg som inte har nämnt vädret någon gång. Haha, fattar inte grejen.
Nu ska jag förmodligen chilla på livet med en vän! Kanske till och med blir en glass på det!

PEPPMUSIC

Okej, jag ska visst vara jobbig. Har nämligen inte något vettigare för mig en fredagskväll som denna, så därför hade jag tänkt att lägga upp bästa spellistan som jag brukar lyssna på när jag är ute och springer/tränar eller vad fan som helst som är en stor plåga där man verkligen behöver peppande musik i öronen.

Band of horses

Fan vad jag älskar den här låten. Jag her seriöst den bästa musiksmaken i världen. Hehe.
Vill bara bomba den här bloggen med en massa feta låtar som jag har på lager, men så jobbig ska jag inte vara så ni får nöja er med den här så länge.


@Nationella prov

Vill bara meddela att alla nationella prov i engelska är över. Yeeeaah! Nu är det bara matten kvar. Det gick faktiskt bättre än vad jag hade tänkt mig :)

Men nu är det dags för lektion.

The o.c

Gråter lika mycket varje gång.
Går inte riktigt att hantera min kärlek till denna serie längre. Den har liksom hängt med mig i livet sedan jag gick i trean, så det är en aning svårt att faktiskt släppa taget en gång för alla.

I want some shoes!



Glömde att lägga in detta inlägg igår. Som ni ser så har jag fått nya Converse, precis som jag behövde (mina gamla började se helt katastrofa ut !) Tack mamma, älskar dig :)

jag är en vampyr

Kan lyssna på den här låten hur många gånger som helst utan att den ens blir lite uttjatad. Har liksom lyssnat på den nonstop sen i höstas. Och något som gör ont  i mitt indiehjärta är att erkänna att Emil gör den snäppet bättre än älskade Markus. Nu vet ni.
Nu när jag ändå är mitt uppe i bloggandet här kan jag även passa på och avreagera mig lite.
DET GÅR INTE ATT LOGGA IN PÅ MIN PRIVATA BLOGG. Hatar livet, seriöst. Det här får inte hända. Halva mitt liv finns uppe på den där jävla bloggen och nu kommer jag aldrig någonsin kunna logga in där igen för att uppdater. ALLTSÅ NEEEEJ. SÅNT HÄR HÄNDER BARA INTE. *cut, cut*. Nu ska jag gå och gråta blod. Hejdå.
HELVETE.

Mississippi kan vänta

Har inte ens något med texten att göra. Haha. Men lite ögongodis skadar ju trotsallt inte!

Känner att mitt liv och mitt humör går som en bergochdalbana. Just nu känns allt faktiskt fruktansvärt underbart men ett tag ville jag bara gå under jorden. Hatar verkligen att vara stressad, den värsta känslan som finns vilket inte är det minsta kul. Ryser så fort jag tänket på det, för är det något jag verkligen hatar så är det just det, stress.
Men som Rebecca nämnde tidigare så kommer vi inte längre bo i värdfamiljen när vi befinner oss på Malta utan istället kommer vi leva loppan på ett hotell! Galet vad vi kommer ha det bra där nere nu när vi verkligen har nära till ALLT. Pool precis utanför balkongen, havet en trappa ner, shoppinggatan ligger granne med hotellet och skolan är fem minuter bort. Sjukt centralt med andra ord! FAN VAD KUL VI KOMMER HA! Helt oftattbart allt ihop! Sinnessjukt!

Hit me like a ray of sun



Ni fattar inte hur mätt jag är?! Har nyss proppat i mig EN HEL DEL kräftor som underbara pappa fixade till middag idag. Känner att jag verkligen förtjänade det idag, har nämligen haft en så stressig vecka med den himla skolan. Åh kan spy på det just nu. Hade engelska nationella igår och biologi nationella idag (eftersom att jag var sjuk när man skulle göra det). Nog pratat om skola!

 

Tidigare idag så var jag och Bea och tränade på Sportlife. Vi körde faktiskt en hel jäkla timma på crosstrainen idag, STOLT! Sedan som sagt så åt jag en hel del mat och nu sitter jag i min säng lyssnar på musik, kollar nätet och bara chillar på livet. Det är riktigt skönt att man kan ta det lugnt under en kämpig period. Men nu ska jag kolla vidare på nätet och bläddra vidare på musik listan.

 

JUSTE, jag glömde nästan det viktigaste av allt! Jag och Bea ska INTE på hos en värdfamilj under de tre veckorna i Malta, utan det blir HOTELL!. Så grymt lycklig just nu. AAAAH, har lust att bara få världens ryck haha. Nu vet ni att det är en otroligt lycklig tjej som skriver detta inlägg och som kommer få uppleva en helt sjuk sommar!



/ R

Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstan

Är så trött på det här äckliga vädret som har befunnit sig över Göteborg de senaste dagarna. Vill bort. Vill  ha sommar. Vill till Malta. Vill ha lov och kunna få leva mitt liv.

That shit cray

Tre låtar som får mig att bli taggad på livet. På riktigt!
Helt spårat om man lägger märke till hur blandad musikstil jag faktiskt har.

Drottning, här kommer jag!

Ups! Jag har visst glömt att berätta att jag kom in på mitt första gymnasieval - nämligen Drottningblanka med inriktning på beteendevetenskap! :)

Yeeah, haha kanske lite sent att lägga in detta inlägget när man fick reda på svaret redan i torsdags, men men! Är i alla fall riktigt nöjd att jag kom in och att jag inte behöver oroa mig så jätte mycket om det!



VM GULD

Sverige tog VM-guld i teamåkning ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Okej är inte förvånad.
Stolt föredetta konståkare har ni här i vilket fall!

What goes around comes back around

Kom nyss hem från ett högljutt barndisco för syrran. Mitt huvud ekar fortfarande efter allt skrik och dunk-dunk. Sedan så känns det inte bättre att min mage sprängs efter allt godis. Jag har säker gått upp minst 1,5 kg under påsk, fy fan! Känner mig som en fet gris som bara äter och äter hela tiden.

 

Får satsa på att förbränna detta så snart som möjligt. Uschh fy. Och det värsta är att varje godis som jag äter så mår jag dåligt, men ändå äter jag en till och en till och tillslut slutar det med att jag sitter med hela godis skålen i knät. Jajaja, får träna massor imon!



shot me out of the sky you're my kryptonite

Livet rullar på så förbaskat bra alltsååååå. Lovet har faktiskt(!!) varit riktigt händelserikt. Och allt känns bara såååå braaaaaaa. Det som dock får mig att bli lite tillbakadragen är all skit som drar igång igen efter lovet. Så fort någon påminner mig om skolan blir jag en helt annan människa för att jag hatar den platsen något fruktansvärt. Haha, alltså skolan är en sån liten del utav mitt liv. Glömmer faktiskt ibland av att jag ens går i skolan (okej, krydd) för att jag har så mycket annat runt om kring mig vilket får mig att prioritera andra saker i förstahand. Det är verkligen inte lätt. Längtar dock riktigt mycket till gymnasiet för att allt kommer bli så sjukt chill och jag kommer äga i varenda ämne vilket kommer leda till MVG i allt. Och detta kommer resultera till framgång, typ. Hehe. Nej men jag känner att jag har valt helt rätt och det känns riktigt bra. Linjen kommer passa mig som handen i handsken så att säga.

Något som förresten inte är så härligt är att jag och gårdagens kära umgänge inte somnade förrän vid fyratiden på morgonen. Och vem var det som skulle upp klockan åtta samma morgon tror ni? Och då kan ni nog samtidigt lista ut vem det är som har sovit fyra härliga timmar i natt. Love my life. SKÄMTA. Hatar livet. Jag är så trött att jag nästan kollar i kors när jag skriver det här. Illa.
BTW: REBECCA VART HAR DU TAGIT VÄGEN? Bloggen ekar tom jöööö.

ANTAGEN

SÅ JÄVLA LYCKLIG!
Det här ska firas med havregrynsgröt!

fashion against aids

Fan vad jag ska gå lös när H&M släpper deras Fashion Against Aids kollektion. Det bara kliar i fingrarna på mig när jag ser allt snyggt de kommer få in. Kommer bli awesome! Och jag SKA få tag i de där blåa chiffongliknande byxorna om jag så ska döda på kuppen, typ. Haha. Kanske inte, men har faktiskt letat efter just sådana ett bra tag kan jag säga er. Dock var inte bältet lika snyggt till, så det ryker.
Nu sticker jag strax ut och springer förmodligen. Har inte tränat på flera veckor då jag inte riktigt har kommit i form efter min förbannade influensa. Men nu jäklar. Beach 2012, here I come!

Wanna be on top

Så otippat. Så jävla otippat!

Aja, då taggar vi America's Next Top Model som har premiär nästa vecka dårå! HAHA. Får inte nog.

You showed your ass and baby yes I saw the real you!



Sitter här och har gossar ner mig i en filt, säger bara fyfän till detta vädret. Det har regnat as mycket i två dagar nu, inte okej, inte okej.

 

Kan berätta att jag nyss kom hem från gymmet, gott pass på Bodycombat! Fast det som gjorde min dag idag var på gymmet där det stod tre killar vid en benbress sak. Hahaha. Dessa killar stod och stönade för att de har så höga vikter bara för att de skulle visa att de var så starka och vill ha uppmärksamhet och så tog de lika mycket som jag brukar ta, hahah, asså jag orkar inte. Jag kanske också ska stå och stöna varje gång jag tar i på gymmet. Hahahah!

 

Och imorgon så blir det av till olika affärer för att kolla avslutningsklänning och lite dekorationer till min balklänning, yeeahh! Oooch, så ska jag kanske köpa en toning till mitt hår, eftersom att det börjar bli lite utväxt. Bye



@ Nobel Biocare

Sitter på muttis jobb och har allt annat än tråkigt. Vi lunchade tidigare idag och gled runt på stan ett tag. Hittade faktiskt ett riktigt häftigt linneeeeeeeeeeee.
Ikväll blir det förmodligen även så att jag och mamma beger oss hem till Emilia för att checka Top Model Sverige finalen! Så spännande att jag DÖR. Håller alla mina fingrar och tår på Klara! Hon är förbannat bra, snygg, bäst, snygg, cool, snygg och så vidare.
Men nu ska jag i vilket fall chilla lite till i kontorstolen som jag sitter så skönt i och dricka upp min choklad för sedan blir det nog lite mer shopping.
Ha det brao.


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Här sitter jag i min säng och kollar på när Emilia målar mitt rum. Snäll syster jag är, eller min syster är snäll iallafall. Vi lyssnar på Håkan och har det förjävla gött. Fan vad det är bäst att ha syskon som har samma musiksmak som än själv. Verkligen BÄST.
Är förresten så jävla proppmätt. Kommer nog ligga här i sängen resten utav dagen lidandes av matkoma. HADE.
Kul med bilder btw.

TH für immer

Lyssnar på Tokio Hotel. På deras gamla album. Blir nostalgisk. Vill dö för att de faktiskt har betytt så otroligt mycket för mig en gång i tiden. Sjukaste känslan. Lovar.

llllllördag

Känner mig så jävla duktig. Har precis bakat två feta daimkladdkakor. Lovade nämligen mamma att göra detta innan hon stack iväg på 50-årsfest, vi ska nämligen ha halva släkten här imorgon. Det var helt enkelt bara att sätta igång, och med Broder Daniel och Kanye West i högtalarna kunde det faktiskt inte bli bättre.
Nu sitter jag nerbäddad i våran stora mjuka soffa och checkar Sex and the city 2 som visas på någon Canal+. Skulle egentligen sticka iväg på bio med Oscar men jag kände att jag inte riktigt pallade det idag igen då jag och Rebecca var så sent som på bio igår. Bio en gång i veckan räcker för mig. Hehe.
Ska strax hämta min Ben & Jerry's i frysen och sedan sätta chillfaktorn på högsta volym!

Syrrans dag!

Tjolahopp tjolahej!

Sitter här i soffan med min underbara syster som idag fyller ELVA år. Kan inte riktigt fatta att hon har blivit så stor, kommer liksom ihåg den dagen då jag besöka henne på sjukhuset första gången!
Jag kan inte riktigt beskriva hur mycket hon betyder för mig. Även ifall vi bråkar då och då, men vad kallas inte det?! SYSKONKÄRLEK. Så många gånger som vi har skrattat, gråtit, hjälpt och stöttat varandra i olika sammanhang. Jag kan babbla om henne hur mycket som helt. Jag kan bara säga att jag älskar dig och du betyder enormt mycket för mig <3 Kärlek till dig.



Avgudar denna kvinna!



Ni fattar inte hur mycket jag älskar denna kvinna, jag snackar om Beyoncé.

 

Hon är vansinnigt vacker kvinna både till kropp och skäl, hahah gud vad ful det låter, men det är faktiskt sant. Under den senaste veckan så har jag BOMBAT hennes låtar, speciellt låten "best thing i never had". Jag vet inte riktigt varför, men hennes låtar väcker känslor i mig, både på den positiva sidan och den mer negativa sidan.

Ibland önskar jag bara att jag kunde vara som henne: snygg, vacker, sexig, rik, bra på att sjunga, dansa, jaa i princip grym på alla sätt. Fast samtidigt så tycker jag att det är skönt att leva som en "vanlig" människa och kunna göra vad jag vill utan att det ska stå på tidningens första sida.

Nödvändigt inlägg?! Haha. Men nu är det dags att släpa mig själv och min feta röv till soffan och smälla i sig lite choklad!

/R



hey i heard you were a wild one

Synd att man inte ser min häftiga,asballa,snygga sminkning, det enda man ser är mina stora fet påsar under ögonen. Något som förresten är dåligt med Mac är att man fastnar vid Photobooth så fort man har något viktigt att göra.
Kom iallafall nyss hem. Hinner dock inte uppdatera något, måste nämligen ta tag i plugget. Men kan säga en sak: fotografen *drool*, fy fan vad snygg han var då. Inte det minsta okej.
Snackar om fotograferingen jag var på idag. Kan berätta mer om det imorgon för nu måste jag som sagt ta tag i något som inte alls är kul. Hatar livet.

krossa alla fönster

Åh, dör. Har hittat två stycke klänning. (HAHAH åh,så,fult). Nej men, klickade mig runt lite på Asos för en stund sedan för att finna den rätte bal/avslutningsklänningen och kolla vilka otroligt fina jag hittade. Det som dock suger lite är att den nedersta är nästan precis en sådan klänning som jag syr i slöjden, fast en längre modell. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Men det återstår att se, det är ju ändå två hela månader kvar till balen.
Just nu håller jag på och plockar och mixar ihop lite olika outfits inför imorgon. Ska nämligen agera modell med syrran på eftermiddagen. Ska faktiskt bli riktigt kul!
Stack även till torget direkt efter skolan med mutti förut för att köpa en ny plattång. Plattången som jag så stolt hade lagat ville inte sammarbeta längre, så det vara bara att säga adjö till den. Haha, rip. Men nu hoppas jag på att den här nya jäkeln håller ett bra tag. Vet inte hur många plattänger jag har ägt genom åren. Men vet iallafall att det är en del...
Köpte förresten även färg till håret(!!!!!!!!!!), eller inte vanlig färg utan mer maskarafärg(?) som ska sitta i hårtopparna och som försvinner efter en tvätt. Ett tips om man inte vill färga eller tona! Vilket kap jag fick till med.
Nu måste jag dock spendera sista tiden av kvällen genom att sitta fastklistrad framför fysikboken. Har skjutit upp på det alldeles för länge nu. ÅNGEST.

Jag tänker alltid på dig i april - ge mig en kyss innan du går - en kyss att bygga en dröm på

Jag är så jävla lycklig! Allt känns bara så himla bra och det är april, vilket betyder att jag äntligen kan lyssna på Aprilhimlen och känna innebörden i texten. Livet känns faktiskt värt att leva för en gång skull. Jag kanske inte direkt visar min lycka och glädje när jag befinner mig i skolan, men om jag säger så här, den finns i mig, någonstans där inne för jag känner ju faktiskt av den. Bara det att jag inte visar den när jag är med mina olika umgängen.
Ville bara dela med mig av min positiva energi. Och en annan grej som fick mig att bli ännu lyckligare var att jag äntligen fick min kära plattång att fungera som har varit helt oanvänd sedan flera månader tillbaka. Hade nästan helt glömt bort hur det känns att ha spikrakt hår tills för en stund sedan då jag äntligen tog tillfället i akt och använde den. Ibland är livet så jävla bra att leva. Inte bara för att ens plattång äntligen fungerar, utan för att det faktiskt finns hopp med livet, vilket jag faktiskt slutligen fann.

RSS 2.0